Kevätkuvastot on selattu tuhanteen kertaan läpi ja viime viikolla tulikin sekä Ellokselta että Hennesistä jo alelappujakin, kun en ole vielä reagoinut uutuuskuvastoihin (eli tilannut). Tähän asti olen pitäytynyt tilaamasta mitään heikossa rahatilanteessani, mutta päätökseni alkaa horjua...

Tässä KoneHelsinki-farkut, jotka vois olla aika kivat...

Platoopohjaiset iiiihanat niittisaapikkaat Ellokselta. (Jossa myös muutenkin aivan jumalaisen ihania kenkiä! Taas!)

Näistä paidoista haluaisin ainakin ihan keskimmäisen valkoisen ja vaikka molemmat olkapääniitilliset (valkoinen ja harmaa) paidat.Eli keskirvin ;)  Nämäkin Ellokselta.

H&M:ltä haluaisin jotain Sonia Rykieliä, kun missasin kaikki Jimmy Choot (vaikka se ei korvaakaan menetystä, olisin tosiaani halunnut omistaa Choota, odotin sitä kuukausia...) ja oli siellä kevätkuvastossa muutakin, mitä haluaisin.

Tällaisia perusneuletakkeja haluaisin, ainakin tuon kuvassa olevan ja vaikka valkoisenkin. Näitä ei voi koskaan olla liikaa.

Helppo kesämekko, jossa terassiturvotuskaan ei näkyis ;)

Lisäksi voisin tilata ne seeprakuvioiset leggingsit, jotka oli Elloksella. Heh, muistan vielä sen ajan, kun sanoin, että mut saa ampua, jos erehdyn käyttämään tavallisten perusmustien leggareiden sijaan jotain... No, just tollasta ;) Niin se mieli muuttuu!

Mutta positiivinen asia on: Olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni!!!

Niin, siskot<3